De basisprincipes van Sanitairreiniging

Passend wegens ettelijke toepassingen. Maak een helft over een doek vochtig betreffende mineraalwater en reinig dit oppervlak.

Het Lamirail stofwisframe zorgt betreffende doch liefst 7 rubberen lamellen voor een een uitstekende drukverdeling. Ook is een steelaansluiting verschuifbaar, waardoor moeilijk bereikbare plaatsen lekkerder en makkelijker gewist kunnen geraken.

Een ergonomische handgreep zorgt daar met het korte gewicht vanwege het het apparaat moeiteloos te bedienen is, iedere keer en overal. Met 2 vaste en een paar zwenkwielen is dit apparaat eenvoudig voort te bewegen, buiten ameublement en dergelijk te aantasten dankzij een bumperrand rond de schokbestendige 7,5 l tank. Voor een T 7/2 Classic is standaard ons vliesfilterzak inbegrepen.  

Direct advies Aarzel niet teneinde aanraking betreffende ons op te nemen. Wij kunnen u allemaal zeggen aan het assortiment, prijzen, levertijden en de opties teneinde monsters op te vragen.

Daarbovenop kan onze ondersteuning en expertise u helpen teneinde een productiviteit en efficiëntie over de schoonmaakactiviteiten te optimaliseren.

Sanitairreiniger betreffende bacterie- culturen welke vanwege stankafbraak zorgen. De aangename parfumering zorgt een langdurige frisse lucht. Het product wordt onwerkzaam in combinatie betreffende chloor.

Gejoma bezit een bijzondere lijn sanitairreinigers voor een grondige en diepgaande reiniging aangaande de sanitaire ruimtes. Dat betekent: desinfectie, ontkalking en geurreiniging. Stankveroorzakers geraken goed aangepakt, opdat een frisse geur van onze schoonmaakmiddelen een ruimte krijgt.

Sinds 1990 verricht schoonmaakbedrijf SOC Facilitair bv facilitaire services in een meest uitgebreide gedaante aan ondernemers, VvE’s, beheerders, institutionele beleggers etc.

Dit deksel opent in een paar delen waardoor het tevens eenvoudig tussen werkbladen past. Een RVS container heeft kunststof accenten en is voorzien aangaande een geruisloos sluitend deksel en binnenbak. Dit pedaal met industriële capaciteit garandeert een lange levensduur.

Sanitairreiniger betreffende bacterie- culturen welke wegens stankafbraak wensen. De aangename parfumering zorgt voor een langdurige frisse geur. Het product is onwerkzaam in combinatie betreffende chloor.

De blauwe LDPE Afvalzak kan zijn een bijzonder stevige afvalzak die heel wat gebruikt is in horeca (foodsector). Door een dikte betreffende kan een afvalzak ook in een bouwsector worden ingezet. Die afvalzak is een meest verkochte blauwe afvalzak in het collectie en aangaande zeer goede kwaliteit!

Een zuurvrije reiniger vanwege toilet en wasruimte. Reinigt en zorgt een langhoudende aangename geur. Dikvloeibare rode vloeistof, bestaan uit surfactanten en emulgatoren die lichaamsvetten en schuim oplossen.

Om stankoverlast en het voortkomen van bacteriegroei tegen te kunnen schenken wij extra zorg juiste reinigen aangaande toiletpotten, urinoirs en wastafels. Dit gehele wc wordt door het op gespecialiseerde wijze schoongemaakt.

Een ergonomische handvat zorgt er met het korte zwaarte wegens dat het toestel gemakkelijk te get more info bedienen kan zijn, iedere keer en overal. Met twee vaste en 2 zwenkwielen kan zijn dit apparaat eenvoudig voort te bewegen, zonder inboedel en dergelijk te aantasten dankzij de bumperrand rondom de schokbestendige 7,5 l tank. Bij een T 7/5 Classic kan zijn standaard ons vliesfilterzak inbegrepen.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *